P. +358 44 055 2253 • email harri.markkula@tilassa.fi

Campfire

Campfire -Vuorovaikutteista tiedonjakoa

3649,47 5545,11  sis. Alv24%

CampFire on oppimiskaluste, johon saa kiinni viisi näyttöä. CampFire luo läheisen ja keskustelevan ilmapiirin, jossa on mukava osallistua ja oppia.

Poista
 

Showroom kappaleet -50%!

Mikä on Campfire?

Campfire, eli leirinuotio, on oppimiskaluste jonka näyttöjen ympärille kokoonnutaan tasa-arvoiseen rinkiin. Kaikki voivat nähdä muut osallistujat sekä näyttöjen sisällön samaan aikaan.

Campfire sytyttää keskustelun

Campfire tihentää oppimisen ilmapiiriä. Sen avulla oppiminen on intensiivistä ja voimauttavaa. Aktivoiden omaa ajattelua ja parantaen vuorovaikutustaitoja, se sytyttää myös keskustelua ringin kesken.

Oppiminen tapahtuu yhdessä ihmettelyn, omien mielipiteiden pohtimisen ja toisilta oppimisen avulla. Aito kohtaaminen ohjaa koko ryhmää kohti yhteistä päämäärää ja antaa opettajalle mahdollisuuden huomata oppimisen mahdolliset ongelmat.

Opettajien suunnittelema

Campfire on alunperin opettajien itselleen suunnittelema apuväline. Se on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta jokainen voi käyttää itselleen tuttuja hyviksi havaitsemiaan välineitä opetuksessa.

Käyttö

Campfiren käyttö on helppoa. Kun runko on koossa, liitä eri laitteiden piuhat kiinni, nosta näytöt paikoilleen ja tuote on käyttövalmis. Voit liittää itsellesi sopivan ja tutun laitteen, kuten tietokoneen tabletin tai älypuhelimen, oppimiskalusteeseen kiinni. Liittäminen tapahtuu HDMI-liitännän avulla. Korkeus säädettävissä käyttäjän tarpeen mukaan sähköisen nostojalan avulla.

Hinta sisältää rungon.

Kalusteen tekniset tiedot:

  • Sähköinen nostojalka helpolla säätökytkimellä
  • Taso ja jalka vaneria julkitilojen kulutusta kestävällä pinnoitteella
  • Pylväs maalattua ohutmetallia
  • Korkeus: alin korkeus 70 cm, ylin korkeus 109 cm
  • Leveys 1070 mm
  • Pöydän varatosävy valkoinen. Erikoistilauskesta myös saatavilla mustana. Otathan meihin tällöin erikseen yhteyttä.

Lue lisää:

Onnistuneen radikaalin opetusmuutoksen ainekset

Käänteinen luokkatila

Tuotekortti

Haluan leirinuotioni

Näytöillä, Ilman näyttöjä

tuotetunnus (SKU) 003 Osastot: ,
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.