P. +358 44 055 2253 • email harri.markkula@tilassa.fi

akustiikkalevy
konto
konto

Peatflow akustiikkalevy sixpack

201,00  sis. Alv24%

Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi. Kevyt ja helppo kiinnittää.

Poista
 

Konto akustiikkatuotteilla on erinomainen äänen absorbointikyky. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Se on lisäksi myös hyvä lämmöneriste, ja sitä voi leikata. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen elävään ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Akustiset tuotteemme ovat tästä syystä turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu Työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.
Olemme kehittäneet pintaturpeesta uusia ainutlaatuisia tuotteita, joita kukaan muu ei valmista maailmassa. Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua, jonka voi asentaa seinälle, kattoon tai jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Saat meiltä kodin, toimiston, päiväkodin tai koulun akustiikan parantamiseksi turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon, joka on tehty luonnonmateriaalista.

Luonnollinen hiljaisuus

Konto-akustiikkatuotteet luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Ne tuovat palasen luontoa poistamaan sisätilojen kaikua, ja lisäävät viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla. Kauttamme saat halutessasi asennuspalvelun, kysy tarjousta asennuksesta tilauksen yhteydessä.

Tekniset tiedot:

levyn mitat 59,4 x 59,4 x 3 cm
kuusi levyä / pakkaus
äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
M1-luokitus
homehtumaton

 Tuotekortti

Saatavilla myös muissa kuin standardi koossa ja väreissä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, tavoitat meidät parhaiten chatin välityksellä.

Väri

Valkoinen, Musta, Punainen, Harmaa

Osasto:
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.